Trend alert: back to the 90’s

Dit najaar kleden we ons als Rachel Green, Cher Horowitz en Elaine Benes.

Van lage broeken tot het bomber jacket: de 90's trend vult ook dit najaar weer het straatbeeld. Met nog meer prints, nog meer denim op denim en nog meer va-va-voom outfits!

Van Britney Spears tot Rachel Green

Dit najaar nemen we een trip down memory lane en kiezen we voor de slipdress, de mini skirt en eigenlijk alles wat Rachel Green droeg in Friends. Inderdaad, we gaan terug naar de jaren '90. Weliswaar met een klassieke twist zodat het voor iedereen te dragen is, maar alsnog met 90's invloeden. Oops… I bought it again!

Wat dit jaar anders is dan de voorgaande 90's revival, is dat het nu nog extremer mag. Van het combineren van een slipdress met chunky boots en een t-shirt tot een vest boven een mini skirt: niets is te gek. Uiteraard is het nog beter als je van top tot teen gehuld gaat in 90's-invloeden. Combineer bijvoorbeeld een coltrui met een mini pleat skirt en hoge laarzen, en maak het geheel af met een lange trenchcoat. Als Elaine Benes, Rachel Green of Cher Horowitz het vroeger met veel verve droegen, dan kan jij dat ook! As if!

Van top tot teen

Uiteraard hoeft het niet te stoppen met je kleding. De 90's staan namelijk bekend om de pracht en praal voor in je haar. Van scrunchies tot haarbanden in kekke kleuren en natuurlijk de kleine knipjes. Zelf zijn we groot fan van de kleine vlechtjes in het haar à la Britney Spears, of het wafelhaar, wederom van Britney… Kortom, kijk naar de oude foto's van miss Spears en laat je inspireren!

We hebben het internet voor je nagepluisd en een paar stijlvolle fashionista's gevonden die precies weten hoe je deze najaarstrend het beste draagt. Draag je geprinte broek bijvoorbeeld met een oversized spijkergilet, zoals Megan Ellaby. Of spiek bij Chloe Hayward en kijk hoe zij haar garderobe combineert. We love it!

Enne, vergeet je je sunglasses niet? Ook deze mogen niet bij je look ontbreken. One Liland weet precies hoe je dit het beste kunt doen, met idem brilkoord.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws