Kaj Gorgels wordt presentator van dít bekende datingprogramma

De presentator gaat koppels helpen de ware liefde te vinden.

Onlangs werd bekend gemaakt dat er een Nederlandse versie van het populaire datingprogramma Are You The One? zou komen. Inmiddels heeft Videoland de eerste beelden gedeeld én weten we dat Kaj Gorgels de presentatieklus op zich gaat nemen.

Are You The One?

In het gloednieuwe seizoen van Are You The One? gaan tien mannen en tien vrouwen op zoek naar hun perfecte match. Aan Kaj de taak om de singles te begeleiden in hun zoektocht naar de ware liefde. Enne, als we Kaj mogen geloven wordt dit een enorm juicy seizoen. De deelnemers zijn namelijk niet alleen op zoek naar de liefde, maar kunnen ook een flinke geldprijs ontvangen.

“Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door de toevoeging van het spelelement”, vertelt Kaj over het datingprogramma. “Er zijn veel reality- en datingprogramma’s, maar bij Are You The One? kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker.” Oeh!

Prijzenpot

In Are You The One? draait het allemaal om de vraag: denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en gaan dit experiment maar al te graag aan. De singles proberen er door middel van opdrachten, de 'Truth Booth' en verschillende koppelceremonies achter te komen wie voor hem of haar door de wetenschap gezien wordt als the one.

Lukt het de hele groep om tijdens het seizoen hun perfecte match te vinden? Dan verlaten ze het eiland niet alleen met de liefde van hun leven (hopefully), maar ook met een prijzenpot van 200.000 (!) euro.

Are You The One? is vanaf 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober bij MTV.

Beeld: Mark Engelen

Laatste nieuws