Dít is waarom Lauren Conrad niet naar The Hills-reboot kijkt

Aha!

Lees ook

Denk je aan The Hills, dan denk je aan Lauren Conrad. Enne, dat terwijl LC niet eens te zien is in de reboot van het populaire realityprogramma. Sterker nog: Lauren wíl de reboot niet zien.

The Hills

Toen Laguna Beach in 2004 op de buis verscheen, waren wij gelijk helemaal verslaafd. Het liefst keken wij de hele dag naar de geweldige outfits van LC en bestie Lo Bosworth en de ongoing vete tussen Lauren en Kristin Cavallari. In 2006 verhuisde Lauren van Laguna Beach naar Los Angeles en konden we haar leven volgen in het MTV-programma The Hills.

In 2010 kwam er helaas een einde aan het iconische realityprogramma en daarmee ook aan de televisiecarrière van LC. Daar was Lauren helemaal niet treurig over. Sterker nog: de serie eindigde, omdat de beauty meer privacy wilde. Helemaal uit de spotlights verdween ze echter niet. Zo schreef ze nog enkele boeken, heeft ze een eigen modelabel én een eigen beautymerk.

Voormalige vrienden

Toen in 2019 een reboot van het realityprogramma, The Hills: New Beginnings, werd aangekondigd met een groot deel van de oorspronkelijke cast, werd al snel duidelijk dat Lauren hier niet in te zien zou zijn. Toen Entertainment Tonight LC vroeg wat ze van de vernieuwde versie van The Hills vond, had ze een verrassend antwoord. “Ik heb het eerlijk gezegd nog niet gezien”, vertelde ze. Wel staat ze er helemaal achter dat er een reboot is gemaakt. “Ik vind het geweldig. Ik ben blij dat ze het nog een keer zijn gaan doen.”

Dat Lauren de reboot van The Hills nog niet heeft gezien, heeft niets te maken met dat ze bepaalde mensen niet wil zien. “Ik kijk helemaal geen realitytelevisie”, weet ze te vertellen. Zulke programma's 'triggeren haar' en raken een gevoelige snaar, laat LC weten. Aha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook