De Bachelors Roos heeft gedatet met déze Bachelorette-deelnemer

Oeh la la...

Lees ook

Tony Junior is niet de eerste BN'er met wie De Bachelors Roos heeft gedatet, verklapte ze al eerder aan Grazia. Met welke andere bekende Nederlander de beauty een romantisch moment heeft beleefd, wilde ze niet vertellen. Tot nu!

Bachelorette-deelnemer

Helaas moesten we een paar weken geleden afscheid nemen van Roos in De Bachelor. Het was overduidelijk geen match tussen haar en Tony Junior. Aan Grazia verklapte ze destijds al dat Tony niet de eerste BN'er was met wie ze heeft gedatet. “Ik heb met iemand van het vorige seizoen (De Bachelorette, red.) gedatet”, wist ze te vertellen. Al snel kwam echter de teleurstelling: “Ik ga geen namen noemen, haha.”

Ritchie

Natuurlijk waren wij niet de enigen die reuze benieuwd waren met welke Bachelorette-deelnemer de blondine heeft gedatet. De geruchtenmolen draaide dan ook binnen no-time overuren en er kwam al snel één naam uit: Ritchie. Aan LoveReality bevestigt Roos herself nu dat ze inderdaad met hem heeft gedatet.

“Het was wel vorig jaar zomer, of zo. Niet dat mensen dadelijk denken dat het heel recent was”, weet Roos te vertellen. Dat het niets is geworden tussen de twee, is wel duidelijk. Treurig is de beauty er in ieder geval niet om. “Alles loopt zoals het moet lopen altijd.”

Bron: LoveReality | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws

Zie ook