‘Er is een kans dat Kim Kardashian en Kanye West weer bij elkaar komen’

Een bron dichtbij het stel klapte uit de school.

Lees ook

Het zou maar zo kunnen dat Kim Kardashian en Kanye West weer bij elkaar komen. Dat is tenminste als we een anonieme bronnen mogen geloven die dichtbij het tweetal staan.

Relatie

Volgens verscheidene bronnen die close zijn met Kim en Kanye zouden de twee eraan werken om hun relatie nieuw leven in te blazen, dit vertellen de bronnen aan TMZ. Volgens de bronnen spenderen Kim en Ye momenteel privé wat tijd samen ‘om het fundament van hun relatie weer op te bouwen’.

Alle bronnen zeggen wel dat de scheiding nog steeds op tafel ligt, maar dat er een kansje is dat Kim dit weer intrekt. De twee stellen momenteel dat ze het beste willen voor hun vier kinderen North, Chicago, Psalm en Saint.

Donda-event van donderdag

De twee doen hun uiterste best om harmonieus met elkaar om te gaan. Zo nam Kim hun vier kinderen al mee naar de Donda-luisterevents van Kanye.

Tijdens het laatste event verscheen Kim zelfs in een trouwjurk. Volgens Page Six ging het hierbij om een performance act en was het geen hint naar hun huwelijk. Al werden de twee wél hand in hand gespot toen ze het event verlieten op donderdag. To be continued…

Bron: Page Six, TMZ | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook