Aha: zo ontdekte de productie de fling tussen Julia en de vorige Bachelor

India en Jolijn leggen uit hoe de vork in de steel zit.

In de nieuwste aflevering van De Bachelor zagen we hoe Tony Junior Julia confronteerde met een shocking onthulling. Tony had van de productie te horen gekregen dat Julia vlak voor haar deelname nog met een bachelor uit een vorig seizoen aan het daten was. Maarre, hoe wist die productie dat eigenlijk?

Zelf verteld

In de nieuwste podcast van Kiki Düren vertellen India en Jolijn openhartig over hun deelname aan De Bachelor. Niet alleen komen de dates met Tony, de rozenceremonies en de avonturen die de ladies daar meemaakten aan bod. Ook wordt er gesproken over de onthulling die Tony in de nieuwste aflevering deed.

Want hoe kwam de productie er eigenlijk achter dat Julia met een bachelor uit een eerder seizoen, vlak voor de opnames van De Bachelor aan het daten was? “Ze heeft het zelf aan de productie verteld”, begint India.

Goed uitgesproken

Waarop Jolijn vervolgt dat Julia dit nieuws hoogstwaarschijnlijk voor haar eigen gevoel toch moest delen. “Ik denk dat het gewoon nog op haar hart lag. Dat ze dacht: “Ik zit hier mee, dus ik moet dit kwijt', dus daarom heeft ze het aangegeven.”

Dat het nieuws als een bom insloeg bij Tony, zagen we allemaal. Niet alleen Tony was in shock ook de dames hadden dit niet aan zien komen. “Ik schrok er zelf heel erg van, omdat we al zo ver in het programma zaten. Ik dacht: hoezo komt dit dan nu?”, legt Jolijn uit. “Maar volgens mij hebben zet het daarna wel goed uitgesproken.”

Beeld: Videoland | Video: Kiki Düren (Kiki kijkt: De Bachelor)

Laatste nieuws