Anne en Esther Vedder: ‘Eindelijk mogen we bekend maken met welk secret project we maanden bezig zijn geweest’

De dames hebben een paar héél bijzondere weken achter de rug.

Lees ook

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen en Sylvie Meis.

Secret project

“EINDELIJK! EINDELIJK! EINDELIJK mogen we bekend maken met welk secret project we maanden bezig zijn geweest… We kunnen het eigenlijk nog bijna niet geloven, maar we zijn gevraagd om sieraden te ontwerpen voor Rita Ora! De sieraden zijn speciaal voor haar eigen show in Parijs in de Eifeltoren. Hoe geweldig is dat?”

“Rita, de sieraden style icon bij uitstek, vraagt ons. Heel bizar, maar Rita stond altijd bovenaan ons lijstje om ooit iets mee te doen of voor te ontwerpen, dus dit was een droom die uitkwam.”

Anne, Esther en Rita.

Brainstormen

“We zijn natuurlijk meteen aan de slag gegaan en hebben avonden lang samen gebrainstormd. Want wat past er bij Rita, een dergelijke show en bij deze tijd? Uiteindelijk zijn we dicht bij het DNA van Vedder & Vedder gebleven. Sowieso moest alles natuurlijk gepersonaliseerd, maar ook hebben we gekozen om dicht bij onze iconische Vedder & Vedder pieces te blijven. Dus, we hebben onze bestverkopende items bigger and bolder gemaakt voor deze collectie.”

“We gekozen om dicht bij onze iconische Vedder & Vedder pieces te blijven”

Bigger and bolder

“De letter necklace met grote letters en vol met Swarovski, bar necklace met een dikkere schakel ketting en de coördinaten van de Eifeltoren (de locatie van de shoot), een supergave grote coin necklace met de initialen van haar moeder en broer. Verder draagt ze chunky rings en aan elke vinger een signet ring met de letters van haar voor en achternaam.”

Exclusief item

“In de nieuwste Grazia staat een superleuk interview over de fitting met Rita die we in Parijs hadden. Ook vertellen we in dit interview hoe Rita in het echt was. Zeker een must read – die je nu in de winkel kan scoren.”

“Op kantoor kwam RTL Boulevard filmen voor een groot exclusief item – over onze samenwerking met Rita Ora – met interview over in de show. Ook kwam De Telegraaf langs voor een interview en zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van de bekendmaking van de collectie.”

Grote verrassing

“We werden ook nog enorm verrast door Rita met een hele grote bos bloemen waar ze ons nogmaals bedankte voor de sieraden. Super lief. Ze riep in Parijs steeds de woorden “team work!” toen ze ons omhelsde. En dat is ook zo. Teamwork makes the dream work. Dat hebben Annie, Es en Rita even mooi gedaan samen!”

“Op 30 september is haar eigen show. Maar houd ons in de gaten, want er is more to come…”

Beeld: Sarah Terschegget

Laatste nieuws

Zie ook