Temptations Kevin over nieuw uiterlijk Megan: ‘Ik vind niet dat het nodig was’

Want vindt ex-lover Kevin van alle cosmetische ingrepen van Megan?

In een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch schoven Kevin en Megan, bekend van Temptation Island, bij elkaar aan tafel. De twee hebben genoeg te bespreken met elkaar, waaronder ook het nieuwe uiterlijk van Megan. Want wat vindt Kevin daar eigenlijk van?

Cosmetische ingrepen

Megan heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat zij niet vies is van wat fillers hier en daar. Ook ex-vriend Kevin is dit niet ontgaan. Het is dan ook niet gek dat dit onderwerp al gauw aan bod komt wanneer de twee bij elkaar aan tafel schuiven.

“Vind je mij nu sexier dan vroeger?”, luidt de vraag die Megan aan Kevin moet stellen. “Pas op met wat je zegt hé”, lacht Megan meteen. Waarop Kevin eerlijk antwoord dat hij nooit heeft gevonden dat Megan er slecht uitzag.

‘Fillers everywhere’

“Je moet niet liegen, ik zag er echt niet uit vroeger”, gaat Megan verder. Maar Kevin benadrukt dat hij dit serieus meent. Toch wil de Temptation-deelnemer niet ontkennen dan Megan behoorlijk wat cosmetische ingrepen heeft ondergaan. “Ja, fillers everywhere”, zegt Megan.

“Ik heb er niets op tegen, maar ik vond niet dat het nodig was. Je moet doen waar je zelf gelukkig van wordt”, zegt Kevin eerlijk. Waarop hij vervolgens vertelt dat Megan voor hem nog altijd hetzelfde is. “Of ze nou aan zichzelf heeft laten sleutelen of niet. Voor mij is het belangrijk dat ze het doet om zichzelf goed te voelen, en niet om indruk te maken op iemand anders.”

Bron: Eating With My Ex: Going Dutch | Beeld: discovery+

Laatste nieuws