Diva klapt uit de school over winnares van De Bachelor

'Ze waren heel verliefd', weet Diva over de winnares en Tony te vertellen.

Lees ook

Het duurt niet lang meer tot we weten wie de lucky winner van De Bachelor is. Er zitten op dit moment nog twee dames in de race om het hart van Tony Junior voor zich te winnen, maar wie gaat er uiteindelijk met de dj mee naar huis? In de nieuwste podcast van LINDA.meiden lichten Diva en Joy een tipje van de sluier op.

Heel verliefd

In gesprek met LINDA.meiden weten Joy en Diva flink wat details los te laten over de winnares van De Bachelor. Uiteraard mogen de ladies niets verklappen, maar toch worden er hier en daar een aantal hints gegeven. “Ze waren wel heel verliefd, dat kon je wel echt zien”, begint Diva over de winnares en Tony.

Of de twee nu nog steeds verliefd zijn? “Ik denk dat er te veel gaande is in zijn hoofd, en in zijn leven, maar misschien geeft-ie het nog wel een kans”, stelt Joy. “Ik weet nu ook niet wat de status is”, gaat ze verder.

Reünie-aflevering

De dames hadden afgelopen maandag de opnames van de reünie-aflevering, maar voor Joy en Diva werd hier niet heel veel duidelijk. “We hadden gister de reünie, en daar mogen we natuurlijk niks over zeggen, maar ik zou vanuit daar ook geen conclusie kunnen trekken”, zegt Diva.

“Het spat er wel van af, van het meisje wat hij heeft gekozen in de show. Maar ik kan er verder niks over zeggen”, gaat ze verder. Het is duidelijk dat de twee niet veel los kunnen laten, maar over de reünie wil Joy wel een kleine onthulling doen. “Ik ga alvast wat spanning erin gooien: er komt wat juice bij de reünie. Dat wordt echt leuk voor jullie om te bekijken.” We can't wait.

Bron: Linda Meiden | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook