Aha: hier kun je B&B Vol Liefde-Melvin van kennen

Melvin deed eerder al mee aan een ander tv-programma.

Lees ook

Kwam Melvin uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen. Niet alleen vloog Melvin naar de zonnige Amalfi-kust voor de liefde, ook deed hij eerder mee aan een tv-programma om de ware tegen te komen.

First Dates

In B&B Vol Liefde zagen we Melvin naar het prachtige Salerno afreizen om kennis te maken met Debbie. De B&B-eigenaresse voelde echter geen connectie en stuurde Melvin al vrij snel naar huis. Jammer, want Melvin had het prima naar zijn zin in Italië, vooral met zijn nieuwe bff Pascal. Hij en zijn concurrent werden binnen no time goede vrienden.

Echter, het is niet de eerste keer dat Melvin in een tv-programma op zoek ging naar de liefde. Ook verscheen hij eerder in een aflevering van – je raadt het niet – First Dates. Hier datete Melvin met de knappe Sterre.

Geen succes

In 2019 verscheen Melvin het datingprogramma en schoof hij aan tafel bij de 23-jarige Sterre. Helaas sprong de vonk tussen de twee niet over, want het tweetal koos ervoor om niet op een vervolgdate te gaan. Jammer, want op onderstaande foto vinden we het tweetal samen een knap stel vormen. Wie weet zien we Melvin binnenkort terug in een ander datingprogramma? Time will tell.

First Dates

Bron: Story | Beeld: B&B Vol Liefde, First Dates

Laatste nieuws

Zie ook