Freek Vonk showt bloedmooie vriendin op Instagram

Enne, de beauty is geen onbekende.

Freek Vonk is in love en dat wil hij met de hele wereld delen. Op Instagram plaatst de presentator en bioloog daarom een veel te schattige foto met zijn stunning vriendin.

Helemaal happy

De lucky lady is niemand minder dan Franka Vedder, zo blijkt uit de lieve foto van de twee tortelduifjes. Dat Freek dolgelukkig is samen met de prachtige blondine, blijkt wel uit zijn smile én de caption onder de foto. “Happy“, schrijft hij met een hartje. Hoelang de tortelduifjes al samen zijn, is nog niet bekend.

Onder de foto wordt dolenthousiast gereageerd op de nieuwe relatie van de dierenkenner. Zo laten onder anderen Bas Smit, Monique Westenberg en Samantha Steenwijk weten erg blij voor hem te zijn. “Hoe knap kan een stel zijn?”, schrijft Nikkie de Jager. Ook Franka zelf laat een reactie achter onder de selfie in de vorm van vijf hartjes. Lief!

Eigen sieradenmerk

Een blik op de Instagrampagina van Franka bevestigt wat wij stiekem al vermoedden na het zien van haar achternaam: Franka is het zusje van de beroemde zussen Anne en Esther Vedder, die het brein zijn achter het populaire sieraden- en accessoiremerk Vedder&Vedder.

Niet alleen Anne en Esther zijn dol op sieraden, ook Franka is ondergedompeld in luxe. Zo heeft ook zij haar eigen sieradenmerk, genaamd Franky Amsterdam. Een ondernemende lady, dus. Wij wensen de twee tortelduifjes veel succes samen!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws