Maxime Meiland en Leroy Molkenboer lichten tipje van de sluier op over babynaam

'Ik moest wel in het begin even wennen hoor', stelt Maxime.

Lees ook

Een babynaam kiezen: het kan behoorlijk lastig zijn. Maxime Meiland en Leroy Molkenboer verwachten binnenkort een dochtertje en deze aanstaande little girl moet natuurlijk een prachtige naam krijgen. De twee zijn er inmiddels uit en lichten in een Q&A op Instagram alvast een tipje van de sluier op over de naam.

Even wennen

In een video op Instagram beantwoorden Maxime en Leroy een aantal prangende vragen van hun volgers. Een daarvan was of het stel al het een en ander kon verklappen over de naam voor hun dochtertje. Leroy vertelt dat hij deze heeft bedacht. “Ik moest wel in het begin even wennen hoor”, vertelt Maxime. “Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet.”

Oud-Hollandse naam

Leroy hoorde de naam op een draaidag en wist meteen dat dit ‘m zou worden. “Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht ik: wauw, dit is wel een mooie naam.” Maxime vertelt dat er nog meer namen op het lijstje stonden. “We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk, zoals Teuntje”, aldus Maxime. “Maar dat past dan toch niet.”

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook