De Bachelors Jolijn doet boekje open over liefdesleven: ‘Ik krijg veel DM’s van mannen’ 

En is de blonde beauty momenteel ook aan het daten? 

In Kroatië wist de Bachelors Jolijn niet het hart van Tony Junior voor zich te winnen, maar aan aandacht op Nederlandse bodem heeft de beauty geen gebrek. Zo blijkt de inbox van de blondine vol te lopen met hartverwarmende berichten. Van fans van het programma én van mannen die Jolijn best wel zien zitten.

Social media

Op social media houdt De Bachelor de gemoederen momenteel flink bezig. Tony, de dates én de kandidaten worden uitvoerig besproken. Kijken wat er online over je wordt gezegd? Dat deed Jolijn echter niet. “Alles wat ik doormaakte was nieuw voor me. Ik vermeed social media niet om de eventuele negativiteit, maar omdat ik druk was. Als je dan alle reacties gaat lezen ben je helemaal kapot”, vertelt ze wanneer we met haar bellen.

Iets wat Jolijn wel in de gaten houdt is haar Instagram. “Ik krijg veel leuke DM’s. Van mensen die ook onzeker zijn over hun leeftijd en zich herkennen in mijn verhaal tot mensen die zeggen dat ik er altijd zo leuk uitzie en dat ik hun favoriet ben.”

Daten

Of Jolijn ook veel berichten krijgt van potentiële suitors? “Zeker!”, lacht Jolijn. “Berichtjes van mannen die zeggen dat zij wel met mij op date willen als Tony het niet voor mij is.” Of daar dan niet iemand voor haar tussen zit? Daar lijkt het vooralsnog niet op. “Ik heb af en toe wel een leuk gesprek met iemand, maar het blijft gek dat mensen je benaderen via je Instagramaccount.”

Iemand leren kennen doet Jolijn dan ook liever in real life. “Ik ben niet zo van de datingapps. Ik heb ook nooit Tinder gehad. Ik ontmoet iemand liever in het echt, voor berichtjes op Instagram ben ik dan ook niet zo gevoelig. Al ben ik momenteel zo druk dat ik er nog geen aandacht aan heb besteed, maar wie weet als ik meer tijd heb dat er dan toch wel een leuke tussen zit.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws