Viktor Verhulst onthult: zou hij ooit meedoen aan Temptation Island?

De presentator heeft er een duidelijke mening over.

Meedoen aan Temptation Island: Love or Leave kan een behoorlijke impact op je leven hebben. Blijf je samen met je partner of kies je ervoor om je geluk te beproeven met een ander? Het kan alle kanten op. Presentator Viktor Verhulst is op dit moment happily in love, maar zou hij ooit meedoen aan het programma?

Meedoen aan Temptation Island

Grazia belde met Viktor om hem het hemd van het lijf te vragen. De presentator is naar eigen zeggen fan van Temptation Island, maar ziet een deelname aan het programma niet echt zitten. “Ik zou zelf niet meedoen, maar ik begrijp wel dat er kandidaten zijn die mee willen doen”, begint hij. Viktor heeft hier een duidelijke reden voor. “Dat is gewoon mijn persoonlijke keuze. Dat betekent natuurlijk niet dat ik het niet begrijp dat anderen die keuze wel maken.”

De presentator vindt het belangrijk om zijn relatie voor zichzelf te houden. “Ik zou mijn relatie privé willen houden, dus ik zou dat niet op televisie willen uitzoeken”, stelt Viktor. “Maar dat is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken.”

Maken of kraken

Ondanks dat Viktor nooit aan het programma mee zou doen, is hij wel een ontzettende Temptation-fan. “Ik ben al heel lang fan van het programma“, stelt hij. “Als je het programma presenteert dan moet je er zelf ook graag naar kijken. Ik heb de Temptation Island-seizoenen op één na allemaal gezien, het Temptation Island VIPS-seizoen werd helaas in België niet uitgezonden.”

In een eerder interview met co-host Monica Geuze wist de presentatrice te vertellen dat je door samen met je partner naar Temptation Island te kijken, je er duidelijk achter kunt komen hoe hij of zij over een relatie denkt. Of Viktor hier ook zo over denkt? “Het kan heel gezellig zijn óf heel ongezellig zijn”, vertelt hij lachend. “Het is sowieso leuk om dit programma samen met vrienden of familie te kijken. Niemand kijkt er met dezelfde bril naar.”

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws