Kanye West wil naam officieel laten veranderen

Gaat de rapper voortaan met déze naam door het leven?

Kanye West zou de komende jaren het liefst met een andere naam door het leven gaan. De rapper gebruikt deze naam al langer, maar wil het nu ook official maken.

Naam veranderen

Als het aan Kanye ligt gaat hij zeer binnenkort als 'Ye' door het leven. Op Twitter noemt hij zich al langere tijd zo, maar daar heeft hij sinds de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 niks meer van zich laten horen. Toch wil hij er nu werk van maken. De 44-jarige rapper heeft bij de autoriteiten in Los Angeles een aanvraag ingediend om zijn naam definitief te laten veranderen, dat meldt TMZ.

De kans dat Kanye's verzoek door de rechter wordt goedgekeurd is groot. In Amerika worden zulke verzoeken namelijk bijna altijd ingewilligd. Alleen wanneer de persoon in kwestie zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten, kan een verzoek worden afgewezen. Gelukkig is dat bij de rapper niet het geval.

Relatie voorbij

Dat Kanye binnenkort waarschijnlijk als Ye West door het leven gaat is niet de enige grote verandering in zijn leven. Volgens Us Weekly is zijn relatie met Irina Shayk namelijk op de klippen gelopen. De romance tussen het stel heeft echter niet lang geduurd. Want pas in juni werden de rapper en het Russische topmodel voor het eerst op romantische wijze aan elkaar gelinkt.

Kanye en Irina zijn klaar, maar het is ook nooit officieel iets geweest”, heeft een bron laten weten aan het tijdschrift. Volgens die bron zou Shayk erachter zijn gekomen dat het “geen goede romantische klik” was.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws