André Hazes: ‘Ik had de foto’s met Sarah nooit zo snel mogen posten’

De zanger voelt zich schuldig tegenover zijn ex-vriendin Monique.

Na de breuk met Monique Westenberg verloor André Hazes zijn hart aan Sarah van Soelen. De twee lieten er geen gras over groeien en deelden binnen no time een hoop verliefde foto's op Instagram. Iets waar André achteraf behoorlijk spijt van heeft.

Enorme ruzie

Onlangs besloot André zijn ex-verloofde te ontvolgen op Instagram, waarna er als snel geruchten de ronde deden dat hij niet meer door één deur kon met Monique. Dat de twee een heftige ruzie hebben gehad, is volgens de zanger maar een gerucht. “Ik behandel hen alle twee (Monique en zoontje Dré, red.) goed en zij zijn ook goed voor mij. We zijn echt lief voor elkaar”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen. Dus het gaat gewoon prima, dat hebben we onderling netjes geregeld.”

Volgens André is het dan ook grote onzin dat hij zijn zoon niet meer zou mogen zien. “Ik werd attent gemaakt op het verhaal dat ik van Monique Dré niet meer mag zien. Dat las ik terwijl die jongen gewoon in mijn armen lag.”

Veel te snel

Wat André ook niet lekker zit, is een van zijn eigen acties dit voorjaar. Niet lang nadat hij de verloving met Monique verbrak, plaatste hij al foto's van zichzelf met zijn nieuwe lover Sarah online. “Ik had die foto’s nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique. Dat was niet slim.”

Andere grote beslissingen wil de volkszanger dan ook niet te gehaast nemen. “Ik ben dol op kinderen en heb geen angst bij de gedachte om nog een kind te krijgen. Integendeel. Maar eigenlijk wil ik daar nu niet over nadenken. Wat gaan mensen denken? En is het niet te vroeg? We zijn er dus niet mee bezig. Voorlopig staan er geen kindjes op de planning.”

Bron: Beau Monde, Dag Allemaal | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws