Single ladies opgelet: First Dates-barman Victor is weer vrijgezel

Na drieënhalf jaar is zijn relatie voorbij.

Lees ook

Victor Abeln stelt ieder aflevering de singles op hun gemak in het First Dates-restaurant, voordat zij aan hun date beginnen. Helaas is de knappe barman nu zelf ook weer single, want hij en zijn vriendin hebben na drieënhalf jaar een punt achter hun relatie gezet. Maar zelf meedoen aan het programma? Daar moet hij voorlopig niet aan denken.

Vrijgezel

In gesprek met Veronica Superguide vertelt Victor over zijn plannen voor de zomer. Als snel blijkt dat er van een romantisch reisje geen sprake meer is. Na een relatie van drieënhalf jaar hebben Victor en zijn vriendin namelijk een punt gezet achter hun relatie. “Ik heb geen summer of love achter de rug”, laat de knappe barman weten. Zelf deelnemen aan First Dates ziet Victor dan ook totaal nog niet zitten. “Ik heb nog geen zin om te daten.”

En dat is best begrijpelijk, want Victor en zijn ex-vriendin hebben samen heel veel meegemaakt. “Ook omdat zij MS kreeg”, vertelt hij. Volgens hem is dit echter niet de reden dat ze uit elkaar zijn gegaan. “We groeiden uit elkaar”, aldus Victor.

Diagnose MS

Eerder deed Victor al in de VARAGIDS het een en ander uit de doeken over de ziekte van zijn toenmalige vriendin. Hij vertelde dat haar klachten in januari 2019 begonnen. Twee maanden later, in maart, kreeg ze de diagnose MS. “Het was meteen een heel heftige aanval. Ze kon haar benen steeds minder bewegen”, vertelde Victor destijds. “Ze heeft onder meer een plekje in haar ruggenmerg, waardoor ze uitvalsverschijnselen kreeg.” Heftig!

Nieuw seizoen First Dates

Hoewel Victor zelf nog geen zin heeft om te daten, helpt hij anderen die op zoek zijn naar de liefde maar al te graag een handje mee. “We zitten nu midden in de opnames van het nieuwe seizoen (van First Dates, red.) en er is weer van alles voorbij gekomen. Er doen dit jaar zelfs kandidaten mee van negentig-plus”, verklapt de barman. Klinkt veelbelovend!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BNNVARA (Annemieke van der Togt)

Laatste nieuws

Zie ook