Déze tattoo gaat André Hazes voor Sarah van Soelen laten zetten

Er zit een hele diepe betekenis achter.

Lees ook

We weten allemaal dat André Hazes niet vies is van een tattoo hier en daar, zo zette hij tijdens zijn relatie met Monique Westenberg de verlovingsdatum van hun twee in zijn nek. Nu laat hij voor Sarah van Soelen een bijzondere tekst op zijn lijf vereeuwigen. In zijn column voor Superguide vertelt de zanger wat hij in gedachten heeft.

Nieuwe tattoo

Waar de tattoo van Monique nog wordt weggehaald, maakt André alweer nieuwe plannen voor een tattoo voor Sarah. Spijt van zijn tattoo voor Monique? Dat heeft de zanger naar eigen zeggen niet. “Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar het is ook een trek waar de mooiste avonturen uit voortkomen. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet”, schrijft André in zijn column.

André en Sarah zijn inmiddels al een tijdje happy together en delen binnenkort niet alleen hun nieuwe huis, ook hebben de twee straks matching tattoo's. De tekst die Sarah in april op haar lijf liet tatoeëren wil André namelijk ook graag op zijn lijf laten vereeuwigen.

Verslavingsverleden

André en Sarah hebben een groot ding gemeen, de twee zijn namelijk allebei verslaafd geweest in het verleden. Waar André niet van de drank af kon blijven, had Sarah een verslaving aan cocaïne en alcohol. “Iets waar we elkaar niet om veroordelen”, deelt André.

En dit heeft dan ook alles te maken met de matchende tattoo van de twee. 'I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine', is de tekst die André kiest. Sarah heeft de 'I love him'-versie al op haar rug getatoeëerd. “Van nek tot billen. Supervet en supersexy.”

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook