Monica Geuze schenkt klare wijn over zwangerschapsgeruchten

Veel volgers van Monica dachten dat er een kindje op komst zou zijn.

Vragen stellen over een eventuele zwangerschap: het kan meer impact hebben dan je denkt. Voor Monica Geuze herself valt deze vraag niet zo zwaar, maar toch wil ze korte metten maken met alle geruchten. In een Q&A op haar eigen YouTube-kanaal geeft ze duidelijkheid over alle zwangerschapsgeruchten.

Onjuiste geruchten

Voor een video op haar eigen kanaal besloot Monica een aantal prangende vragen van haar followers te beantwoorden. Ze plaatste een sticker op Instagram Stories en kreeg vervolgens bizar veel vragen over haar 'zwangerschap', iets wat ze best wel bijzonder vindt.

Monica was een aantal weken niet zo actief op Instagram, waardoor haar volgers dachten dat ze in verwachting zou zijn. “De vraag die ik vervolgens zó vaak heb gekregen is: 'Ben je zwanger?'”, begint Monica. “Nou, nee. Ik ga het nu gewoon voor eens en altijd de wereld uit helpen, want altijd als ik een vraagsticker op Instagram plaats, is dit de meest gestelde vraag.”

Monica maakt vervolgens duidelijk dat er op korte termijn ook nog geen zwangerschap op de planning staat. “Het staat ook niet op de planning. Just living life.”

Gevoelig onderwerp

Ondanks dat Monica de vraag niet heel vervelend vindt, wil ze duidelijk maken dat dit niet voor iedereen geldt. “Ik vind het ook best wel bizar, want volgens mij is er geen onderwerp zoveel besproken als dit onderwerp”, begint ze.

“Influencers zeggen zo vaak dat het niet gepast is om die vraag te stellen. Voor hetzelfde geld kun je geen kinderen krijgen of heb je geen kinderwens en vind je dit lastig, het kan van alles zijn. Ik maak een vraagsticker met 'ask me anything', dus iedereen is vrij om het te vragen, maar stel dat ik écht zwanger zou zijn, dan zou ik heus niet tussen neus en lippen door in een Q&A gaan vertellen dat ik zwanger ben”, lacht Monica.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Monica Geuze)

Laatste nieuws