Jaimie Vaes deelt geheimzinnig bericht op Instagram

Hint deze video op een relatiebreuk?

Lees ook

Sinds de beruchte nacht op Ibiza hebben Jaimie Vaes en Lil' Kleine hun relatie even on hold gezet. Of het nu gaat om een tijdelijke relatiebreuk of een definitief einde, valt echter te betwijfelen. Een bijzonder bericht dat Jaimie op Instagram deelt lijkt namelijk te hinten op een definitieve breuk.

Geheimzinnig bericht

Jaimie deelt in haar stories een geheimzinnige video van een ander account. Daarin zien we een stel, met daarbij een Russische tekst. Vertaald valt het volgende te lezen in het bericht: “Het belangrijkste in een man is verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn verantwoordelijk voor degenen die we temmen en van wie we houden.”

“En als er geen manier is om te beschermen, te betuttelen, als er geen wens of mogelijkheid is om voor het leven bij een vrouw te blijven, dan is het beter om geen relatie te beginnen.” Hmm. Gaat dit over Jaimie en Jorik?

Ibiza

Het stel heeft besloten om letterlijk en figuurlijk wat afstand van elkaar te nemen. Daarom woont Jaimie nu op Ibiza, samen met zoontje Lío. Inmiddels heeft de momfluencer het hotel dan ook verruild voor een eigen appartement op het eiland. En niet zomaar een appartement, onthulde ze onlangs. “Weet je wie hier heeft gewoond?”, vraagt ze in haar eigen serie aan beste vriend Koen Kardashian. “Paris Hilton.”

Lil' Kleine heeft zijn – riante – woning in Amsterdam voorlopig dus voor zichzelf. Jaimie is vooralsnog namelijk niet van plan om weer naar Nederland te komen. “Ik heb besloten om lekker op Ibiza te blijven, met Lío”, onthult ze. “Ik ben daar super gelukkig, Lío is daar heel gelukkig. Dus ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook