Temptations Megan over OnlyFans-carrière: ‘Ik verdien meer dan ik ooit heb durven dromen’

De beauty schoof aan tafel bij ex-lover Kevin om te praten over haar OnlyFans-carrière.

Lees ook

Megan en Kevin, bekend van Temptation Island, waren na hun deelname aan het programma niet meer samen. Megan is een nieuwe weg ingeslagen en verdient tegenwoordig haar brood met het delen van steamy content op OnlyFans. Aan haar ex-vriend Kevin vertelt Megan wat ze hier zoal aan verdient.

OnlyFans-carrière

Ze sierde de cover van Playboy en verdient tegenwoordig een lekker zakcentje aan OnlyFans. Megan vertelde eerder al dat ze in 24 uur tijd een volledig maandsalaris wist binnen te harken, en die situatie lijkt niet veranderd.

In het programma Eating With My Ex: Going Dutch schoof Megan aan tafel bij ex-vriend Kevin. En jawel, tijdens dit diner werd ook de opvallende carrièreswitch van Megan besproken.

Flink zakcentje

“Wat vind je van mijn carrière als naaktmodel?”, is de vraag die Megan aan haar ex-lover moet stellen in het programma. Kevin lijkt niet erg enthousiast over de carrièreswitch en kan zich naar eigen zeggen niet voorstellen dat hij samen zou zijn met een dame die dit type werk zal uitvoeren. Waarop Megan benadrukt dat het echt een zware baan is, waar je 24/7 mee bezig bent.

Enne, aan die OnlyFans-carrière houdt Megan een behoorlijk zakcentje over, zo vertelt ze aan Kevin. “Het is meer dan ik ooit had durven dromen”, stelt de beauty.

Beeld: Discovery+

Laatste nieuws

Zie ook