WIN: 1x een maand gratis Storytel + een Vampire Diaries-pakket voor jou en je vriendinnen

Doe mee en win!

Lees ook

We hebben het vroeger waarschijnlijk allemaal van begin tot einde gebingewatched, en nog steeds is The Vampire Diaries onze favo serie aller tijden. Baal jij ook zo dat de serie van Netflix is verdwenen? Dan ga je van dit nieuwtje heel erg blij worden.

Vampire Diaries

De spannende afleveringen van The Vampire Diaries zijn via Netflix niet meer te streamen, maar op Storytel kun je nog wel van de spannende perikelen van Elena, Stefan en Damon genieten. De The Vampire Diaries-reeks bestaat in totaal uit tien delen, waarvan de eerste zes delen al beschikbaar zijn op Storytel.

Zo kun je genieten van de spannende verhalen terwijl je in het bos wandelt, je de badkamer poetst of flink wat kilometers in de auto moet rijden. Je kunt via Storytel namelijk onbeperkt boeken luisteren én lezen.

Vriendinnenavond

We kunnen begrijpen dat je na al die uren luisterplezier weer helemaal diep in de magische wereld van vampieren en heksen zit. Enne, zijn jij en je besties fan van The Vampire Diaries? Plan dan zo snel mogelijk een TVD-avond in. Jij en je vriendinnen maken namelijk kans op een avond vol vampieren-vertier.

Grazia mag samen met Storytel één heel tof The Vampire Diaries-pakket beschikbaar stellen voor een griezelig maar fun avondje. In dit pakket vind je vragen over The Vampire Diaries, zwarte lenzen (voor vier personen), vampiertanden (voor vier personen), een 'Bloed'drankje (non-alcoholisch) in – ja echt – een nep-bloedtransfusiezak (voor vier personen), bloederige chips (voor vier personen), een The Vampire Diaries x Storytel totebag (alleen voor de winnaar) én een giftcard voor één maand gratis Storytel (alleen voor de winnaar).

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om een maand lang te genieten van alle lees- en luisterboeken op Storytel én om samen met je besties een spannend The Vampire Diaries-avondje te plannen? Grazia mag 1x een maand gratis Storytel + een The Vampire Diaries-pakket voor jou en je vriendinnen weggeven. Sounds good, right? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt tot en met 30 augustus. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Beeld: Storytel

Laatste nieuws

Zie ook