Zo leuk: Dave Roelvink deelt beelden van babyshower

De daddy to be zette vriendin Jazzlyn in het zonnetje.

Lees ook

Afgelopen weekend was een feestje voor de hoogzwangere Jazzlyn. De beauty is pas in november uitgerekend, maar werd door haar vrienden en familie verrast met een babyshower. Dave Roelvink legde de feestelijke gebeurtenis vast en deelt dit met zijn volgers op Instagram.

Babyshower

Via Instagram Stories liet Dave aan zijn volgers weten dat zijn grote liefde Jazzlyn verrast zou worden met een babyshower. De mom to be werd vervolgens geblinddoekt en, met Dave aan haar zijde, naar een feestelijke locatie gebracht.

Op de video die Dave vervolgens op Instagram deelde is te zien dat er een groep familie en vrienden de mom to be opwacht. Eén ding is duidelijk: de kleur blauw was de dresscode. De twee verwachten namelijk een jongetje!

‘Dit geloven ze nooit’

Dave houdt zijn volgers regelmatig op de hoogte van al het nieuws rondom zijn aanstaande zoon. Zo liet hij onlangs nog weten dat er iets opvallends naar voren kwam tijdens een echo. Tijdens dit bezoekje aan de verloskundige kregen de twee niet alleen de eerste 4D-foto van hun ongeboren zoontje te zien, maar kregen ze ook bijzonder nieuws.

“Wat hier eigenlijk staat, is dat 5,8 procent van alle baby's meer hersencapaciteit heeft dan jullie kind. De rest heeft minder”, deelt de arts tijdens de echo. “Nou, dat geloven ze nooit“, lacht Dave. “Dat we een genie op de wereld zetten. Wat een mazzel.” De arts vervolgt dat de kans dan ook aanwezig is dat hun zoontje eerder zal rollen, kruipen en lopen dan wat gemiddeld is. Fun fact!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook