Monica Geuze over nieuw seizoen Temptation Island: ‘Bijna een datingprogramma geworden’

De beauty onthult een tipje van de sluier over het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat aanstaande donderdag ein-de-lijk van start. Grazia sprak met presentatrice Monica Geuze over het nieuwe seizoen. Want valt het vorige seizoen nog wel te overtreffen?

Temptation Island: Love or Leave

Denken we aan het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave, dan herinneren we ons veel drama, verbroken relaties én nieuwe liefdes. Er gebeurde veel, maar is dat tijdens het nieuwe seizoen ook het geval? “Het laatste seizoen was wel heel veel drama; dit seizoen is op een andere manier heftig”, begint Monica in de nieuwste Grazia.

“Het is zo’n seizoen waarbij eigenlijk voor de keuzes van allebei de kanten wel wat te zeggen valt”, gaat ze verder. “Dat je met je vriend kijkt en hij zegt: ‘Jeetje, wat heftig dat ze dit doet’, maar dat jij als vrouw zoiets hebt van: ‘Ja, maar hij heeft eerst ook dit en dat gedaan.'”

Relatietest

Net als bij het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat het niet meer om het spel der verleiding, maar doen koppels mee om te testen of ze echt met de ware samen zijn. Daarnaast doen er singles mee die echt op zoek zijn naar de liefde.

“Eigenlijk is het bijna een datingprogramma geworden. Het draait écht om die connectie maken, met je partner of een ander. Je komt daar niet alleen om te testen of je wel twee weken lang trouw kunt blijven”, stelt Monica. Wij zijn benieuwd!

Het hele interview met Monica Geuze over het gloednieuwe seizoen van Temptation Island lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws