Nostalgie: er is een nieuwe Costa-film in de maak

En jawel, ook Katja Schuurman is opnieuw in de film te zien.

Remember the days waarin je voor de 782e keer de film Costa! via je dvd-speler afspeelde? Het heeft twintig jaar geduurd, maar er is ein-de-lijk een nieuwe Costa-film in de maak.

Costa 2.0

Nadat Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Daan Schuurmans de hoofdrol speelden in de film Costa! staat de film zelfs twintig jaar later nog in ons geheugen gegrift. Eindelijk komt er een opvolger en deze film gaat Costa!! heten. Inderdaad, met twee uitroeptekens in plaats van één.

Ook deze nieuwe variant gaat zich afspelen in het zonnige Salou en neemt zelfs één van de originele castleden mee naar de gloednieuwe variant. Niemand minder dan Katja Schuurman is namelijk opnieuw in de Costa-film te zien.

Het verhaal

Het verhaal van Costa!! gaat opnieuw over Katja, die in Costa! Frida speelde. Frida was destijds een propper op het party-eiland, maar is in de gloednieuwe versie als moeder van Anna (Abbey Hoes) te zien. Anna reist af naar de Spaanse kust om met bestie Bibi (Stephanie van Eer) de zomer te vieren.

Behalve bovenstaande namen zijn er nog flink wat andere bekende acteurs aan de cast toegevoegd. Zo zien we Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Lisa Zweerman, Sinan Eroglu, Ella June Henrard, Zoey Ivory van der Koelen en Oscar Aerts in de film terug.

Wanneer de film precies verschijnt? Dat is nog niet duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Superguide | Beeld: Costa!

Laatste nieuws