Te lief: Love Islands Gianni zet Eilish in het zonnetje op Instagram

'Ik wil jou bedanken', schrijft Gianni over zijn grote liefde Eilish.

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Gianni en Eilish hun hart aan elkaar verloren tijdens Love Island. Sindsdien zijn de twee nog altijd happy together en dat viert Gianni met een lief bericht op Instagram.

Een jaar geleden

“Precies één jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn Love Island-avontuur werkelijkheid ging worden”, begint Gianni zijn verhaal op Instagram. De ex-Islander deelt een foto samen met grote liefde en schrijft: “Vandaag 22 augustus, één jaar verder, ben ik heel dankbaar voor de dingen die op mijn pad zijn gekomen.”

Hiermee doelt Gianni niet alleen op de liefde, maar ook op een aantal andere mooie momenten die hem in het afgelopen jaar zijn overkomen. “De start van mijn eigen barbershop, mooie weekenden weg en nieuwe mensen leren kennen. Maar het meest bijzondere is de ontmoeting van deze mooie en lieve vrouw.”

Mooie tijd

Gianni zet Eilish vervolgens in het zonnetje door het bericht met een lieve tekst af te sluiten. “Ik wil jou bedanken voor de mooie tijden die wij tot nu toe samen al hebben mogen ervaren”, stelt hij. “Team! Ik hou van je.” Awh!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws