Yes! Temptation Island: Love or Leave start met dubbele aflevering

The wait is over!

Lees ook

Deze week begint finally het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vier nieuwe koppels gaan de ultieme relatietest aan en dat zorgt ongetwijfeld weer voor een hoop drama. Dit seizoen begint extra goed, want er staat donderdag een dubbele aflevering op ons te wachten. Enne, nog meer goed nieuws, want Videoland heeft vandaag de eerste beelden onthuld!

Relatie beproeven

Vorig seizoen werd Temptation Island voor het eerst in een nieuw format gegoten. Ook dit seizoen zullen we geen verleiders meer zien, maar vrijgezellen die de ware liefde zoeken. Vier Belgische en Nederlandse stellen staan klaar om het avontuur aan te gaan en hun relatie eens goed onder de loep te nemen. Zijn zij met de ware of vinden ze een diepere connectie met iemand anders?

De koppels krijgen de kans om de antwoorden te vinden op (relatie)vragen die ze hebben en kunnen hierdoor hopelijk tot nieuwe inzichten komen. Zullen ze er samen sterker uitkomen of betekent dit een definitief einde van hun romance?

Eerste beelden

Met nog vier dagen te gaan tot de eerste afleveringen online staan, deelt Videoland vandaag de eerste beelden van dit seizoen. “Dat belooft wat!”, deelt Videoland bij de video. En na het zien van de beelden kunnen we het daar alleen maar mee eens zijn. In een paar minuten zien we al een heleboel drama voorbijkomen, wat onder meer veroorzaakt wordt door de beelden die deelnemers van hun partner te zien krijgen bij het kampvuur. “Ik walg van hem” en “Waarom doet hij me dit aan”, horen we de ladies zeggen. Aiii…

Bekijk hieronder de eerste beelden.

Juicy seizoen

De koppels worden bijgestaan door presentatoren Monica Geuze en Viktor Verhulst. Vorig jaar presenteerde Monica het programma nog samen met haar goede vriend Kaj Gorgels. Hij kon er dit seizoen helaas niet bij zijn, omdat de opnames samenvielen met die van Expeditie Robinson.

Monica voorspelde eerder al dat het een juicy seizoen gaat worden. “Je gaat bijna denken 'Temptation, weer hetzelfde riedeltje', maar het is nu echt weer wat anders”, vertelde ze in haar Videoland-serie Like Monica. Oeh!

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus wekelijks te zien bij Videoland. Aanstaande donderdag begint het nieuwe seizoen met een dubbele aflevering.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL/Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook