Zien: dit zijn de eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 6

Wat goéééd!

Zet de flessen vino maar vast koud, want het nieuwe seizoen van Chateau Meiland staat op het punt van beginnen. Om alvast in de stemming te komen, heeft SBS de eerste beelden onthuld. Enne, die zijn veelbelovend.

Nieuw seizoen

De Meilandjes zijn terug! En dat betekent dat er – naast een hoop wijn – weer veel hysterie en hilariteit te wachten staat. In het zesde seizoen zien we hoe de familie Meiland de achterhoek verlaat, maar voordat ze dat doen staat er nog een leuke activiteit op de planning: een solex-tochtje. Uiteraard gaat dat gepaard met veel gegil en wordt de lokale fietshandel onveilig gemaakt wanneer de realitysterren door de winkel racen.

Na zo'n intensief ritje op de solex, is er dan ook maar één ding wat de familie tot rust laat komen: wijnen, wijnen, wijnen! Wij voorspellen in ieder geval dat de Meilandjes ook dit seizoen weer genoeg redenen zullen hebben om het glas te heffen. We can't wait!

Trouwen

Voor één Meiland-telg staat er dit seizoen even geen wijn op het programma. Maxime Meiland is namelijk in verwachting van een kindje samen met lover Leroy Molkenboer. Dat het ontzettend goed gaat met het stel is wel duidelijk, want ze kochten onlangs samen een huis én denken al na over trouwen.

“Wij willen heel graag trouwen, maar ja, door die corona, die gooit natuurlijk roet in het eten”, vertelt de blondine. “En ik moet op hem wachten”, voegt ze daaraan toe, verwijzend naar haar vriend. Leroy lijkt het niet erg te vinden dat de plannen daardoor op de lange baan zijn geschoven en wil zich nu richten op hun nieuwe stulpje in Noordwijk: “We hebben nu net een huis, laten we eerst daarop focussen.” Maxime vindt het geen probleem om de ene mijlpaal na de andere te plannen. “Ik hou van doorpakken”, vertelt ze lachend.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus te zien bij SBS6.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws