Emma Heesters en Wesley Hoedt zetten grote stap in relatie

'We bought a house!!'

Geweldig nieuws voor Emma Heesters en lover Wesley hoedt: het stel heeft hun handtekening gezet onder een nieuwe woning! Op Instagram deelt de zangeres het nieuws én een eerste sneak peek van het huis.

Huis gekocht

Emma en Wesley zijn al een tijdje happy together en vonden het tijd voor de volgende stap in hun relatie. Op Instagram onthult de knappe blondine dat ze samen met haar vriend een huis heeft gekocht. “We bought a house!!” schrijft ze vol enthousiasme bij een kiekje van haar en de voetballer in hun nieuwe woning.

Hoewel we nog maar weinig van het huis kunnen zien, lijkt het erop dat het stel voor een ruime en lichte woning is gegaan. Hun paleisje heeft namelijk behoorlijk wat ramen. Enne, Emma en Wesley kunnen hun kluskleding wel uit de kast halen, want er moet nog behoorlijk wat gebeuren voordat de twee hun intrek kunnen nemen op hun nieuwe stekje. We twijfelen er echter niet aan dat het uiteindelijk very stylish zal worden!

Vurige relatie

Onlangs verklapte Emma in gesprek met Beau Monde dat ze een vurige relatie heeft met Wesley. “Als ik bij Wesley ben, komen de jarretels tevoorschijn, dan pak ik echt uit”, vertelde de beauty. Dat uitpakken was voor Wesley wel even wennen aan het begin. “Hij was dat niet gewend, dat het elke keer feest is in bed. Ja, ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter”, vertelt Emma. “Sensualiteit is belangrijk voor me; het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws