EOTBDD’s Dusty geeft update: ‘Ik ben weer de oude aan het worden’

'Ik heb de val overleefd, wat echt een groot wonder is', vertelt Dusty.

Nadat zijn situatie wekenlang kritiek was, lijkt het nu steeds beter te gaan met Dusty Taconis. De realityster laat in een video op Instagram van zich horen en vertelt hoe het met hem gaat na zijn zware scooterongeluk van vorige maand.

Goed aan het herstellen

Toen de situatie nog kritiek en onzeker was, liet zijn familie regelmatig weten hoe het met Dusty ging. Inmiddels kan de realityster zelf weer het woord doen en dat doet hij dan ook graag. In zijn Instagram Stories plaats hij een video waarin hij een update geeft. “Lieve volgers, ik ben eindelijk weer mezelf aan het worden”, begint Dusty. “Dat houdt in dat ik weer te vinden ben op een terrasje of bij een strandtentje, waar ik gewoon lekker mijn ding kan doen met mijn vrienden.” Hij vertelt dat dit iets is dat hij het liefste deed, des te fijner dat dat nu langzamerhand weer kan.

Ook deelt Dusty een update over zijn herstel. “Verder is mijn herstel heel goed aan het gaan, ben ik goed aan het herstellen en ben ik gelukkig weer de oude aan het worden”, vertelt hij. “Ik heb de val dus overleefd, wat echt een groot wonder is, dat zeggen de artsen zelf ook.” Ondernemend als hij is, pakt hij iedere kans aan om zijn leven weer op te pakken. Hij is dan ook alweer druk bezig met zijn eigen product. “De 'Dusty Cream' gaat ook goed en daar heb ik natuurlijk ook steun aan.”

Geen foto’s

Zoals het een echte realityster betaamd, staan er overal waar je komt mensen in de rij om met je op de foto te gaan. Helaas is dat iets waar Dusty nog niet klaar voor is. “Het is nog lastig om met mensen op de foto te gaan. Dat doe ik nog niet omdat ik nog niet mezelf ben”, legt Dusty uit. “Ik heb mijn schouder gebroken ik heb nog een waas in mijn ogen, dus het blijft nog moeilijk.”

Tot slot bedankt de EOTBDD-ster iedereen voor de leuke en lieve berichten die hij de afgelopen tijd heeft ontvangen.

Beeld: MTV

Laatste nieuws