‘Kanye West en Irina Shayk zijn uit elkaar’

Volgens het stel was er 'geen goede romantische klik'.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly is de relatie tussen Kanye West en Irina Shayk voorbij. De romance tussen het stel heeft echter niet lang geduurd. Want pas in juni werden de rapper en het Russische topmodel voor het eerst op romantische wijze aan elkaar gelinkt.

Geen romantische klik

Kanye en Irina zijn klaar, maar het is ook nooit officieel iets geweest”, heeft een bron laten weten aan Us Weekly. Volgens die bron zou Shayk erachter zijn gekomen dat het “geen goede romantische klik” was.

Hoewel hun relatie van korte duur was, kennen de twee elkaar al veel langer. Irina figureerde al eens in een clip van Kanye en stond model voor zijn kledinglijn Yeezy.

Eerdere relaties

Voordat Kanye en Irina een koppel vormden, waren ze al samen met andere bekenden. Zo was de rapper een aantal jaar getrouw met Kim Kardashian en had Shayk relaties met voetballer Cristiano Ronaldo en acteur Bradley Cooper. Met die laatste kreeg het topmodel zelfs samen een dochtertje, Lea de Sheine Shayk Cooper.

Vakantie

Vanaf mei 2021 wisten insiders al te vertellen dat Irina en Kanye het erg gezellig hebben met elkaar. Het tweetal werd zelfs gespot in het zonnige Zuid-Frankrijk waar het koppel verbleef in een luxe resort met eigen wijnmakerij, spa, drie restaurants en kunstcentrum. Not bad.

Helaas heeft de romantische vakantie niet gezorgd voor een happy ending, want het lijkt erop dat het nu definitief over is tussen de twee.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws