Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Dit is wanneer Take Me Out begint

Wij kunnen niet wachten!

Take me out

Een aantal jaar geleden kwam er een einde aan de hilarische datingshow Take Me Out, waar onder andere Britt Dekker haar carrière als realityster aan te danken heeft. Het programma waar single mannen door een soort vleeskeuring gingen en de vrouwen mochten bepalen of ze wel of niet met hem op date wilden, komt weer terug op de buis en al heel snel ook!

Aftellen

Zo'n negen jaar later keert het legendarische programma dus terug op de buis, weliswaar in een nieuw jasje. Dit keer staan namelijk niet de vrijgezelle vrouwen achter de desks, maar de moeders van de single ladies. "Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters," aldus RTL.

Enne, het datingprogramma is al vanaf 28 september wekelijks te zien bij Videoland. Aftellen maar!

Presentator

In 2012 liet presentator Eddy Zoëy al weten weinig vertrouwen te hebben in een eventuele terugkomst van het programma. “Oh man, ik hoop zo dat Take Me Out ooit terug gaat komen, maar ik zie het somber in. Het is een duur programma en bij RTL is het nu gewoon keihard bezuinigen. Zo werk het gewoon: met minder geld meer programma’s maken”, vertelde hij destijds aan Televizier.

Eddy zal deze keer niet als presentator te zien zijn in de datingshow. Wie de presentatieklus dan wel op zich neemt, is nog niet bekend.

Showbizz
  • Cosmopolitan
  • RTL