Rosanna Voorwald reageert op nieuwe restricties OnlyFans

De Temptation-ster laat weten wat ze van de 'fatale' maatregelen vindt.

Realitysterren timmeren tegenwoordig aardig aan de weg op het steamy platform OnlyFans. Sterker nog, ze houden er een aardig zakcentje aan over. Echter zullen de OnlyFans-sterren wellicht opzoek moeten naar iets anders, want het medium zal binnenkort gaan stoppen met het toelaten van beelden met seksuele handelingen. Temptation-ster Rosanna Voorwald reageert op deze 'fatale' maatregelen.

Grens opzoeken

Rosanna Voorwald laat tegenover RTL Boulevard weten dat ze niet denkt dat deze nieuwe restricties invloed gaan hebben op haar OnlyFans-account, die ze samen met haar vriend Niels heeft. “Wij houden meer van teasing content en de grens opzoeken. Porno is iets wat je de rest van je leven kan achtervolgen”, vertelt Rosanna.

Ze laat weten de nieuwe regels wel te snappen. “Meer regels geven meer beperkingen in je vrijheid.” Ze denkt daarnaast dat er toch niet veel zal veranderen, omdat het nieuws volgens haar slechts een pr-stunt van OnlyFans is.

Fans

Voor Rosanna verandert er dus niet zoveel, denkt ze. Immers krijgt de blondine er elke dag weer nieuwe fans bij. “Het worden er met de dag meer. Mijn fans houden van mijn content en ik hoor weinig negativiteit. Wij hebben het nooit over een grens gehad. We kijken op het moment zelf wat we mooi vinden en waar we ons prettig bij voelen.” En ze heeft samen met Niels nog grootse plannen. “We willen blijven groeien in wat we doen. We willen niet blijven stilstaan”, aldus Rosanna.

Onlangs onthulde Ex on the Beach-deelnemer Lesley nog hoeveel ze per maand verdient met het platform. De realityster is pag net begonnen en verdient nu al zo'n €5000 per maand. “Dat is heel veel. Het is eigenlijk niet normaal”, vertelde Lesley.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws