Yay! Netflix-serie Never Have I Ever krijgt derde seizoen

We can't wait!

Het tweede seizoen van Never Have I Ever staat pas een maand op Netflix of de streamingsdienst heeft al een derde seizoen aangekondigd! Netflix maakte gisteren bekend dat de serie is verlengd voor een derde seizoen. Hooray!

Leuk nieuws

Hoofdrolspeelster Maitreyi Ramakrishnan plaatst het leuke nieuws ook op Instagram. “Ik heb wat kunst gemaakt om op de meest eerlijke manier die ik ken mijn oprechte gevoelens over het nieuws te delen,” schrijft ze bij de video.

Wat we precies kunnen verwachten van het derde seizoen is nog niet bekend, maar als-ie net zo veel drama en grappige scènes als de eerste twee bevat, zitten we wel goed.

Verhaal

In het eerste seizoen van Never Have I Ever zoende de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi met Ben, wat ervoor zorgde dat ze plots niet één, maar twee vriendjes had. Want eh, natuurlijk is Paxton ook nog in the picture. Samen met haar twee besties probeert ze uit te zoeken of ze voor Ben of Paxton moet kiezen. Of gaat ze stiekem toch voor allebei?

Ondertussen moet Devi ook nog eens dealen met de dagelijkse druk van de middelbare school én komt er een nieuw meisje in haar klas. Wij hebben nu al zin in het derde seizoen!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, YouTube, Instagram

Laatste nieuws