Zoveel verdient EOTBDD’s Lesley aan OnlyFans

Wat een geld!

Dat de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch niet bang zijn om gefilmd te worden tijdens hun steamy momenten, moge duidelijk zijn. Lesley besloot daarom om haar tv-carrière voort te zetten op OnlyFans en timmert daarmee inmiddels aardig aan de weg. Sterker nog, de realityster verdient er een behoorlijk zakcentje mee, zo vertelt ze nu.

Spraakmakend

Lesley was gegarandeerd een van de meest spraakmakende deelnemers van afgelopen seizoen. De brunette noemde zichzelf de vrouwelijke 'Harrie de Hengst' en heeft die titel ook meer dan waargemaakt.

Hoe het er nu voor staat met haar OnlyFans-carrière? Helemaal prima, zo vertelt ze in een nieuwe aflevering van NextLevel op MTV. “Ik heb het er met mijn vader over gehad en die heeft gezegd: ‘Zolang je geen porno gaat maken, vind ik het goed’.”

Mannen helpen

“Als ik echt seksuele handelingen zou doen, daar zou ‘ie niet blij mee zijn. Maar dat zou ik nooit doen”, gaat ze verder. “Ik vind het wel leuk om – hoe leg je dat uit? – mannen te helpen. Dat klinkt nu heel stom, maar er zijn best wel wat mannen die geen aandacht krijgen van vrouwen en geen seks kunnen krijgen. Op die manier help je hen wel, door af en toe een gesprekje te voeren zodat ze het idee hebben dat een foto speciaal voor hen gemaakt is.”

Lesley verdient naar eigen zeggen ongeveer €5000 per maand aan OnlyFans. “Dat is heel veel. Het is eigenlijk niet normaal.”

Bron: Love & Reality | Beeld: MTV Ex on the Beach, Youtube

Laatste nieuws