Tony Junior miste warmte bij Bachelors Joy: ‘Dat was pijnlijk om te horen’ 

Tony's uitspraak was er een waar Joy zich totaal niet in kon vinden.

In de spreekwoordelijke strijd om het hart van Tony Junior zat de Bachelors Joy bij de laatste zes dames. Een prachtige vrouw, zo vond ook Tony. Toch bleek Joy geen match voor hem te zijn. De reden? De dj mist bij haar dat warme gevoel.

Geen warm gevoel

Het waren Sarai en Joy die tijdens de laatste rozenceremonie geen roos kregen van de bachelor. Sarai niet omdat Tony dacht de hij niet de man was die haar gelukkig zou maken, en Joy niet omdat hij warmte bij haar miste. Een uitspraak die best hard aankwam, zo vertelt Joy wanneer we met haar bellen. “Dat was heel pijnlijk om te horen”, herinnert ze zich van dat moment.

“Ik ben echt de warmste persoon op aarde”, vervolgt ze. “Ik heb superveel geweldige vrienden en familie en ik hou ervan om ze te helpen. Mensen zijn bij mij altijd welkom en ik ben er altijd voor anderen. Toen Tony opmerkte dat ik niet warm ben, dacht ik echt: jij kent mij gewoon helemaal niet.”

Afstandelijk

Daarnaast liet Tony ook vallen dat hij Joy soms wat afstandelijk vond. En in die uitspraak kon ze zich tot op zekere hoogte iets beter vinden. “Ik heb weleens vaker van mannen gehoord dat ik opeens afstandelijk overkom. Ik denk toch dat ik een klein beetje last van bindingsangst heb en dan kan ik opeens een soort muur om mij heen bouwen.”

Toch had Joy graag wat meer tijd gehad met Tony. “Ik heb maar zulke korte momenten met hem gehad. De gesprekken die we hadden waren vaak wel redelijk diep, maar het kon gewoon veel dieper. Tony zei dat hij de warmte bij mij miste en toen dacht ik wel: je had echt meer tijd met me moeten spenderen.”

Overigens heeft Joy Tony wél wat beter leren kennen. Of ontdekte ze in ieder geval dat het beeld dat ze vooraf van hem had niet helemaal overeenkwam met zijn daadwerkelijke karakter. “Ik dacht dat hij meer bad ass zou zijn”, lacht ze. “Meer rock-’n-roll, maar wel heel lief. Hij was best wel tam en dat vond ik ook wel weer schattig om te zien.” En hoewel Joy dan geen roos kreeg, koestert ze no hard feelings. “Ik heb verder geen contact meer met hem, maar als ik hem zou zien, dan zou ik hem een knuffel geven en even een praatje met hem maken.”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws