Hilarisch: Bettina Holwerda zet Jim Bakkum te kijk op Instagram

Bettina deelt een hilarische video van haar man.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda vormen al jaren een steady couple. De twee plaatsen regelmatig schattige kiekjes van elkaar op Instagram en kunnen het niet laten om elkaar af en toe op de hak te nemen. Ook nu weer zet Bettina vriendlief Jim te kijk op Instagram en dat levert een hilarische video op.

Wip

De actrice plaatst namelijk een video van Jim op een wip in de speeltuin. “Kijk, kan hij stripper, redder in nood, prins op het witte paard en overall God's gift to mankind hebben gespeeld. Dit is hoe ik hem het liefste zie: onze gezamenlijke peuter bezighoudend op de wip, zodat ik rustig een wijntje kan drinken. Geintje natuurlijk”, schrijft ze bij de hilarische beelden.

“Zonder enige gêne, altijd in contact blijven met je innerlijke kind en alles overhebben voor je kinderen, hoe aantrekkelijk is dat?! Zo aantrekkelijk, dat ik er gewoon een reels aan wijd. Met bijpassend muziekje. Want hier spat het geluk toch vanaf?”, aldus Bettina bij de video. Ha!

Relatie

In de reacties barst het van de lachpoppetjes. Bettina's volgers liggen helemaal in een deuk om het filmpje. “Haha wat zijn jullie toch klootzakken naar elkaar soms”, grapt iemand. En: “haha, geweldig dit!”, schrijft een ander.

Jim en Bettina leerden elkaar in 2006 kennen op de set van de musical Grease. Inmiddels zijn de twee zo'n tien jaar getrouwd en hebben ze samen drie prachtige kinderen, Posy, Molly en Lux.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws