Zien: Fajah Lourens deelt vakantiekiekje met grote liefde Bart

Wat lief!

Lees ook

Fajah Lourens heeft al een tijdje een nieuwe vlam in haar leven en maakte haar relatie vorige maand eindelijk Insta-official. Sindsdien zagen we hem al een aantal keer op Fajah's Instagram verschijnen en ook nu weer deelt de fitnessgoeroe een zoetsappig kiekje met haar nieuwe liefde, Bart Hondebrink. En wauw, wat vormen de twee samen een knap koppel!

Foto

Op het kiekje is te zien hoe Fajah en Bart heerlijk genieten op het terras. Fajah op de voorgrond, en Bart op de achtergrond. De actrice schrijft een hartje in de caption. Cute!

Haar volgers zijn ook onder de indruk van de foto.”Jeetje, wat een ongelofelijk wazige gast zeg! Maar godzijdank is het 'hoofdonderwerp' wél weer fantastisch scherp!”, grapt iemand. Een ander schrijft: “Wat ben je prachtig!” Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bekijk het kiekje hieronder.

Relatie

In een eerder gesprek met Grazia wist Fajah al te vertellen over haar nieuwe liefde. Zo deelde ze dat de twee veel met elkaar gemeen hebben. “Bart is heel sportief. Gaat graag in zijn eentje een paar uur fietsen in de natuur. Dat vind ik heel aantrekkelijk”, vertelde Fajah.

“We kennen elkaar van InnerCircle. Hij legde de link met ‘dat meisje’ uit GTST, maar had geen idee wie ik ben. Online daten is toch fijner dan in de kroeg. Je maakt al een voorselectie op basis van interesses. Hij is Maagd, en dat past goed bij mijn Kreeft. En ook ondernemer, met kinderen. Onze eerste date een half jaar geleden was in Drenthe in een vakantiehuisje. Lekker wijntjes drinken, daar houdt hij ook van. Dat zijn we nu wel aan het minderen…” Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook