On trend: dit is waarom je een stalen deur in huis zou moeten hebben

Wij zijn fan.

Er zijn nog nooit zoveel woningen verkocht als in de jaren 2020 en 2021. En dat terwijl de gemiddelde huizenprijs nog nooit zo hoog is geweest. Heb jij de sleutels van je nieuwe stekje weten te bemachtigen? Of woon je al een tijdje in hetzelfde appartement of huis? Dan is het tijd voor inspiratie. Enne, dit keer staat alles in het teken van stalen deuren.

Geen standaard binnendeuren

Veel woningen worden vanuit de bouw opgeleverd met standaard binnendeuren. Je weet wel, die saaie witte deuren. We laten het dan gewoon zo, omdat we ons geld liever aan mooie meubels, verf en accessoires uitgeven. En als we het geld eenmaal weer hebben, is de deur niet hoog op de prioriteitenlijst gezet. En daar mag wat ons betreft best verandering in komen.

Je hebt de opkomende trend van stalen binnendeuren vast en zeker meegekregen. Stijlvolle op maat gemaakte deuren van glas met een stalen frame. Je hebt enkele stalen deuren, maar ook en suite stalen deuren, badkamer deuren van staal, loftdeuren, schuifdeuren, noem het maar op! En zeg eens eerlijk, dat ziet er toch ook gewoon heel mooi uit?!

De voordelen van stalen deuren op maat

We hebben het al verklapt: ze worden voor je op maat gemaakt. Wel zo handig uiteraard. Maar dat is niet het enige voordeel. Standaard binnendeuren blokkeren het licht en de ruimte. Met een glazen deur met stalen afwerking behoud je je doorkijk, waardoor je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte optisch direct groter oogt. En die mooie lichtinval in je woning loopt veel verder door. Daardoor is je hal of gang ook wat sfeervoller.

Je kunt ze tegenwoordig overal kopen. Bij de bouwmarkt, maar ook bij specialisten zoals Binnendeurvanstaal.com. Bij bouwmarkten heb je een standaardmodel. En daar is natuurlijk niets mis mee. Maar als je iets anders wil, dan is dat vaak wat lastiger. Bij een specialist kun je gewoon zelf bepalen hoe je jouw deur wil hebben. Drie vlakken, vier vlakken, horizontale lijnen of juist verticale lijnen in de deur? En wil je helder glas, rookglas of een combinatie hiervan? Je zult versteld staan hoe anders de sfeer in je woning wordt als je die saaie binnendeur vervangt voor een trendy en stijlvolle versie.

Dus, waar wacht je nog op? Doe gelijk inspiratie op via Pinterest of kijk online voor alle mogelijkheden!

Laatste nieuws