Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kimberley Klaver in verwachting van tweede kindje: 'Another little bun in the oven'

Babynieuws!

Kimberley Klaver

Leuk nieuws voor Kimberley Klaver en lover Michel van den Bergh. De twee verwachten binnenkort hun tweede kindje! Dit prachtige nieuws maakt Kimberley bekend op Instagram.

Tweede kindje

"Happy to share with you that there is another little bun in the oven", begint Kimberley op Instagram. "Oftewel, een baby in de buik, zoals de kindjes zeggen", gaat ze verder. De actrice laat weten dat ze enorm trots en dankbaar is voor het feit dat ze opnieuw zwanger is.

Aan RTL Boulevard vertelt Kimberley dat ze al drie maanden in verwachting is. "Dus rond maart wordt de kleine verwacht", stelt ze.

Zwangerschap

Ondanks dat ze haar geluk niet op kan, is de mom to be af en toe best beroerd. "Ik ben wel misselijk en heel erg moe. Maar het gaat goed, dus ik mag niet klagen, want het hoort er allemaal een beetje bij."

Kimberley heeft al een zoontje, Julius, en is de bonus mom van twee zoontjes en een dochter. "Ook mijn twee bonuszoons en -dochter zijn dolblij. Julius snapt er natuurlijk helemaal niets van, want die is net twee. Maar soms geeft hij ook een kusje op mijn buik. Het zal nog even wennen worden voor hem." Awh!

Misschien ook voor jou:
BABYNIEUWS: Kimberly Klaver bevallen van eerste kindje!
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram