Famke Louise showt groeiende baby belly

Zo leuk!

Vorige week maakten Denzel Slager en Famke Louise bekend dat zij in verwachting zijn van een kindje. De twee liepen al een tijdje rond met dit nieuws, maar besloten dit nog niet meteen met de buitenwereld te delen. Inmiddels kunnen we er niet meer omheen, want Famke heeft al een flinke baby belly.

Babybuik

Via Instagram deelde Famke vorige week een bijzondere video van haar en Denzel. De twee lopen in de video samen op het strand en op de achtergrond horen we een kloppend hartje. Ook de baby belly van Famke verscheen in beeld.

Als mom to be kan je natuurlijk geen genoeg krijgen van zo'n prachtige babybuik. Het is te leuk om met de buitenwereld te delen, zo vindt ook Famke. De zangeres poste hierom opnieuw een foto van haar buik op Instagram Stories. Je bekijkt het beeld hier.

Zwangerschap

Dat Famke en Denzel enorm uitkijken naar hun litte boy or girl blijkt wel uit de berichtjes die de twee op Instagram delen. “Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild. Love you, Denzel”, deelde de zangeres vorige week op Instagram.

Ook Denzel kan zijn geluk niet op. “Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk”, deelde hij.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws