Lesley over kwartet in EOTBDD: ‘Wel heftig wat ik heb gedaan’

Aiii...

Lesley is een van de meest spraakmakende kandidaten van Ex on the Beach: Double Dutch. Met haar uitspraken en acties wist ze de tongen los te maken bij menig kijker. Haar ex Bradley kreeg ook mee wat Lesley tijdens haar deelname aan EOTBDD uitspookte. En in Eating With My Ex: Going Dutch is hij niet bepaald te spreken over de escapades van Lesley….

Eating With My Ex: Going Dutch

In het programma Eating With My Ex: Going Dutch schuiven bekende exen bij elkaar aan tafel voor een 'gezellig' diner bij kaarslicht. In de eerste aflevering waren Temptation Islands VIPS-deelnemers Damian en Shirley te zien en hadden de exen genoeg met elkaar te bespreken.

In de nieuwste aflevering, die aanstaande vrijdag op discovery+ verschijnt, gaan exen Bradley en EOTBDD's Lesley met elkaar in gesprek. En dit belooft wederom een bijzonder gesprek te worden. Zo legt Bradley zijn ex het vuur aan de schenen in de preview van de aflevering.

Misdragen

“Moest je je zo misdragen op televisie?”, vraagt Bradley zich af. “Nee, het moest van niemand, maar ik wilde gewoon heel graag mezelf daar zijn en dit is gewoon hoe ik ben”, verdedigt Lesley zich.

Bradley geeft vervolgens toe dat hij de eerste afleveringen van EOTBDD heeft gekeken, maar dat die niet bij hem in de smaak vielen. “Het was een heel raar beeld dat ik van jou te zien kreeg. Vooral dat kwartet, kom op.”

“Dat snap ik wel”, stelt Lesley. “Het is wel heftig wat ik heb gedaan, maar voor mij is dat eigenlijk wel normaal”, vervolgt de blondine.

De nieuwste aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch is vrijdag te zien op discovery+.

Beeld: Eating With My Ex: Going Dutch

Laatste nieuws