Jaimie Vaes schenkt klare wijn over onjuiste geruchten: ‘Mensen zijn zo dom’

'Wat verwacht je dan?'

Lees ook

Sinds het veelbesproken incident op Ibiza in mei liggen Jaimie Vaes en Lil' Kleine onder een vergrootglas. Diverse geruchten over het stel doen de ronde, tot grote frustratie van Jaimie.

Kus

Story wist Jaimie en Lil' Kleine onlangs zoenend op de kiek te zetten. “Is dit de kus die alles weer goed maakt?”, luidde het bijschrift, en dat leverde behoorlijk wat ergernis op bij Jaimie. “Mensen zijn echt dom”, vertelt ze in haar realityserie Jaimie: In the Vaes lane.

“Wat verwacht je dan? Dat Jor en ik een break hebben en dat er geen liefde meer is? Dat we elkaar niet meer zien of spreken? Dat is het niet. Het is een onwijs groot grijs gebied”, verklaart de influencer.

Toekomst

Jaimie schakelde ook hulp in van een coach om meer inzichten te krijgen in de situatie waar ze zich in bevindt. “Is waar ik sta wel goed voor mij en goed voor Lío?” vraagt ze zich dan ook af. Jaimie geeft aan dat ze momenteel in een soort vicieuze cirkel zit. “Het is heel fijn dat ik daar nu aan werk.”

Ook deelt Jaimie in haar realityserie dat ze hoopt dat het weer goed komt tussen haar en Jorik. Ze geeft aan dat ze de toekomst positief inziet. “De hele situatie in Nederland voelt nog niet heel positief en goed aan, maar daar ben ik wel hard voor aan het werken. En hij natuurlijk ook.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook