Bibi Breijman openhartig over onzekerheid rondom borsten

'Jarenlang hadden mijn voorgevel en ik een innige band', deelt Bibi in haar nieuwste Flair-column.

Lees ook

Of je nou kleine borsten hebt of juist grote: velen zijn weleens onzeker (geweest) over hun voorgevel. Zo ook Bibi Breijman. In haar nieuwste Flair-column schrijft de vlogster dat ze zelfs overwoog om iets aan haar borsten te laten doen.

Theezakjes

In haar nieuwste column blikt Bibi terug op het moment dat haar 'onschuldige mierenbultjes' veranderde in struisvogeleitjes. Hoewel ze in eerste instantie moest wennen aan het feit dat ze borsten kreeg, was ze later maar al te blij met haar boobs. “Ineens was het me duidelijk. Je mag trots zijn op je voorgevel! Dus dat was ik ook.”

Helaas kwam daar op een gegeven moment verandering in. “Jarenlang hadden mijn voorgevel en ik een innige band. Maar dat kan natuurlijk niet goed blijven gaan. Het moederschap diende zich aan.” Bibi omschrijft vervolgens dat haar borsten na het geven van borstvoeding behoorlijk veranderden. “Helaas stortte het hele zooitje na deze periode in tot twee uitgelekte theezakjes.”

Verandering

Als Bibi vakantiefoto's terugziet besluit ze dat het tijd is voor een voorgevelrenovatie. “Ik sleurde Way (Waylon, red) mee naar een kliniek die die operaties uitvoert.” Maar als ze met haar vriend in de kamer van de kliniek wacht, slaat de twijfel toe. “Met weemoed dacht ik terug aan alle momenten die mijn voorgeveltje en ik door de jaren heen hadden beleefd. Ook die momenten van schaamte en de jaren waarin ik ze wilde verstoppen. Dat verdienden ze niet nog een keer.”

Bibi vervolgt dat ze tot de conclusie kwam dat ze toch niet onder het mes wilde voor een voorgevelrenovatie. “Waarom snijden?, dacht ik. Ze zijn immers hartstikke gezond en doen hun werk.”

Je leest de hele Flair-column van Bibi HIER.

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook