Zien: dit is de knappe broer van koningin Máxima

Hallo daar!

Misschien wist je het nog niet, maar koningin Máxima heeft twee broers (Martin en Juan), een zusje (Inés overleed in 2018) en drie halfzussen (Dolores, María en Angeles). Het jongste broertje van onze koningin is een leuke verschijning. En wij stellen hem aan je voor.

De familie Zorreguieta

De Zorreguieta's – zoals de familienaam luidt – groeiden op in een warm en liefdevol gezin. Hoewel de één middenin de spotlights staat, leven de anderen in de luwte. Maar dat betekent niet dat ze elkaar weinig zien en spreken.

Zo spreekt Máxima haar broers – Martin en Juan wonen beiden in het buitenland – nog regelmatig en logeert mama Carmen regelmatig op Huis Ten Bosch (als de maatregelen het toelaten natuurlijk). Fun fact: Martin is de peetvader van Amalia en Juan is de peetvader van prinses Alexia.

Leuke verschijning

Ook leuk om te weten: Máxima haar jongste broertje, Juan, is een leuke verschijning. Jammer om te weten: hij is allang geen vrijgezel meer (de Oostenrijkse Andrea Wolf is de gelukkige), maar toch: kijken naar onderstaand plaatje mag natuurlijk.

Het jongste broertje van Máxima, Juan.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws