Winning Wednesday: 2x HOFF-sneakers t.w.v. €125

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Deze week mogen we 2x sneakers uit de HOFF Tribe collection t.w.v. €125 weggeven.

HOFF

Het Spaanse merk HOFF is sinds 2016 niet meer weg te denken. Het merk heeft kwaliteit, design en eerlijke prijzen hoog in het vaandel. Niet zo gek dat het schoenenlabel in meer dan zeventig landen sneakers verkoopt.

HOFF is bovendien globaal van aard en creatief van opzet en laat zich inspireren door iconische wereldsteden. Het resultaat? Hebberigmakende sneakers die ook nog eens lekker zitten.

HOFF Tribe collection

De spiksplinternieuwe HOFF Tribe collection is dan weer geïnspireerd op de meest afgelegen plekken ter wereld. Met deze collectie gaat het schoenenlabel terug naar de oorsprong van de beschaving en nodigt uit om nieuwe plekken te ontdekken. Denk aan afgelegen plekken, onbekende plekken, maar vooral unieke plekken.

Topmodellen Fernando Cabral en Zsofia Varju hadden de eer om de Tribe-campagne voor hun rekening te nemen. Het tweetal toont op een stijlvolle, kleurrijke manier de sneakers aan de wereld.

Win, win, win

Wil jij net als Fernando Cabral en Zsofia Varju shinen in de HOFF-sneakers? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen namelijk 2 paar sneakers – de variant die Zsofia draagt – uit de HOFF Tribe collection t.w.v. €125 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt tot en met 31 augustus. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook