Prince Charmings Ferdi en Marvin delen groot nieuws

'Kan niet wachten om deze volgende stap met jou te zetten', schrijft Ferdi.

Lees ook

Héél fijn nieuws voor Prince Charmings Ferdi en Marvin. De twee delen via Instagram dat er een bijzonder moment aangebroken is, het koppel heeft een huis gekocht!

Huis gekocht

“Waaaaahh!! We hebben samen een huis gekocht!”, begint Ferdi zijn bericht op Instagram. De ondernemer laat weten dat hij zijn geluk niet op kan en enorm uitkijkt naar deze nieuwe stap met zijn grote liefde. “Kan niet wachten om deze volgende stap met jou te zetten.”

De Prince Charming-deelnemer vertelt vervolgens dat hij en Marvin volgende maand de sleutel van dit nieuwe stekje in ontvangst mogen nemen. “Uiteraard nemen we jullie een beetje mee in de verbouwing en inrichting van ons nieuwe stekkie.”

Verhuizen naar het Noorden

Ook Marvin deelt zijn enthousiasme op Instagram. Voor hem is het extra spannend, want Marvin gaat een flinke verhuizing tegemoet. Hij zal Limburg verlaten om zijn leven verder voort te zetten in het hoge Noorden.

“Verliefd worden tijdens een tv-programma… Geen van ons beiden had dat ooit verwacht! Nu bijna een jaar later ga ik officieel Limburg verlaten en verhuizen naar het hoge Noorden!”, laat Marvin weten. “Kan niet wachten om de rest van ons leven samen op te bouwen.” Awh, heel veel geluk Ferdi en Marvin!

Beeld: Prince Charming, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook