Yes: op deze datum start de Nederlandse versie van Are You The One?

Markeer deze datum maar in je agenda.

Lees ook

Onlangs kwamen we al met het nieuws dat de MTV-datingshow Are you The One? een Nederlandse versie krijgt. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten tot we de serie kunnen kijken. Videoland en MTV hebben namelijk bekendgemaakt dat we de serie in oktober kunnen kijken!

Are You The One?

Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hem of haar in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?.

Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en gaan dit experiment maar al te graag aan. Het verblijf in een luxe villa op een zonovergoten eiland is alleen maar mooi meegenomen, of course.

De singles proberen er door middel van opdrachten, de 'Truth Booth' en verschillende koppelceremonies achter te komen wie voor hem of haar door de wetenschap gezien wordt als the one. Lukt het de hele groep om tijdens het seizoen hun perfecte match te vinden? Dan verlaten ze het eiland niet alleen met de liefde van hun leven (hopefully), maar ook met een prijzenpot van 200.000 (!) euro.

Binnenkort te zien

Zal het de twintig knappe singles lukken om hun perfecte match te vinden? We hoeven in elk geval niet lang meer te wachten om daarachter te komen.

Videoland maakte gisteren bekend dat de serie vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks te zien is. Heb je geen Videoland? Niet getreurd. Het programma is vanaf 17 oktober elke zondag ook te zien op MTV. We can't wait!

Beeld: Are You The One?, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook