Mocro Maffia in één ruk uitgekeken? Dan wil je deze Videoland-docuserie ook zien

Aanrader!

Lees ook

Drugshandel, criminaliteit en rivaliteit: we zaten tijdens iedere aflevering van Mocro Maffia op het puntje van onze stoel. Heb jij alle afleveringen in één ruk uitgekeken en vind je dit onderwerp interessant? Dan wil je deze docuserie ook zien.

Criminaliteit

Al eerder konden we in de documentaire De Jacht op de Mocro-maffia van John van den Heuvel een kijkje nemen in de wereld van verschillende criminelen. Ontzettend boeiend, helemaal na het zien van de fictieve Mocro Maffia-serie op Videoland.

De makers van De Jacht op de Mocro-maffia besloten het hier echter niet bij te laten. Vanaf vandaag is namelijk de nieuwe docuserie Costa del Crime te zien op Videoland.

Costa del Crime

In Costa del Crime gaat misdaadjournalist Mick van Wely naar Spanje omdat hier niet alleen maar brave burgers komen. Ook topcriminelen wanen zich namelijk onder de Spaanse zon.

“Voormalige criminelen, misdaaddeskundigen en Spaanse rechercheurs en douaniers geven een unieke inkijk in het leven van de Nederlandse crimineel aan de Spaanse Costa. Mick van Wely legt de drugsroutes bloot, jaagt samen met de politie op drugsboten en gaat mee met politieacties”, luidt de beschrijving van docuserie. Kijken dus!

De driedelige docuserie Costa del Crime is vanaf vandaag op Videoland te zien.

Bron: Nieuw deze week | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook