Denzel Slager over eerste date met Famke Louise: ‘Ik wist meteen dat het meant to be was’

De voormalig Islander blikt terug op de hun perfecte eerste date.

Lees ook

Famke Louise en Love Islands Denzel Slager maakten vorige week dan officieel bekend dat ze een stel zijn én deelden een dag later meteen dat ze een kindje verwachten. De lovebirds hielden hun romance tot voor kort behoorlijk onder de radar. Tijdens hun eerste gezamenlijke interview in Cosmopolitan spreken de twee openhartig over hun relatie en blikken ze terug op hun eerste date.

DM

Hoewel Famke al een tijdje succesvol aan de weg timmert als artiest, had Denzel in de eerste instantie geen idee wie Famke is. “Om de een of andere reden dacht ik dat ze presentatrice was”, deelt de voormalig Islander met Cosmopolitan. Later kwamen de twee elkaar echter weleens tegen op diverse evenementen. “Ik wist toen wel wie ze was en waar ze bekend van was, maar heb verder geen actie ondernomen of zo”, vervolgt de voormalig voetballer.

Denzel besloot contact met Famke op te nemen toen bekend werd dat haar relatie met Trè Samuels voorbij was. “Toen het net uit was met mijn ex (Love Islands Aleksandra, red) zag ik bij RTL Boulevard dat Famke ook weer vrijgezel was. Ik volgde haar niet, maar heb haar toen een DM op Instagram gestuurd om haar sterkte te wensen, aangezien het bij haar ook uit was gegaan.”

Ook Famke had in de eerste instantie geen idee wie Denzel was. “Ik had nog nooit een aflevering van Love Island gezien”, deelt Famke. De zangeres biecht op dat ze het programma niet eens kende. Daar kwam echter verandering in toen Denzel haar een DM stuurde. “Ik heb het uiteindelijk helemaal gebinged!”

Eerste date

Het balletje begon te rollen en op een gegeven moment besluiten de twee elkaar een kans te geven. Even met elkaar afspreken was alleen niet vanzelfsprekend, omdat de twee in de eerste lockdown begonnen met daten. Denzel woonde destijds nog in België en er was maar weinig te doen in die periode. “In het begin moesten we creatief zijn”, delen de twee dan ook over hun dateperiode.

Famke en Denzel besloten voor het eerst bij Famke thuis af te spreken en daar werden ze in de watten gelegd door een privé chef. “Die eerste date was zo fijn”, deelt Denzel. “Ik wist gewoon meteen dat het meant to be was. We vulden meteen elkaars zinnen aan, het was perfect.”

Relatie

Niet alleen hun eerste date was perfect, ook op hun relatie heeft Denzel niks aan te merken. “Ik heb nog nooit zo’n lief vriendinnetje gehad. Ze is superzorgzaam, ondernemend, beschermend naar dierbaren en ik ken niemand die loyaler is dan Famke. En daarbij vind ik haar ook nog prachtig om te zien. Ze is mijn beste vriend en ook mijn vriendinnetje. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt; ze is mijn ride or die!”

Inmiddels wonen Denzel en Famke samen in het huis van de zangeres én verwachten ze hun eerste kindje. Hoewel hun relatie nog vrij pril is, weet Famke dat Denzel voor haar the one is. “Ik ben een persoon die luistert naar m'n gevoel en dit zit goed. Dit is de man met wie ik dit wil. Ik had het met niemand anders gewild.”

Bron: Love Reality, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook